søndag den 5. juni 2011

weekenden

Lørdag var en lang dag - jeg er noget nervøs for at bevæge mig for meget, når jeg er alene . .
DH kørte hjemmefra kl. lidt i 8 - og kusinen ca. 9.30, kusinen kom hjem og spiste frokost med mig og kørte igen. DH kom hjem ved 18-tiden og serverede lidt aftensmad - og kørte igen - og de kom begge hjem ca. halv et, men da var lyset slukket i biblioteket . . .
Søndag kørte DH atter hjemmefra ca. 8 og kusinen ved 9-tiden, og kusinen kom hjem ved 13-tiden og spiste frokost med mig og pakkede bilen til hjemrejse.
Jeg har fundet en lille bamsetaske frem, som jeg kan putte mobilen i og hænge om halsen, når jeg skal på toilettet - det giver en lille tryghed. ;o)
Kusinen havde 2 bøger med, jeg måtte låne - den ene var den vidunderlige bog om den ukuelige 100 årige Ellen, som kridter skoene, når livet bliver svært. Jeg fik læst det meste lørdag - og resten søndag formiddag, så den kunne komme med kusinen hjem.
Jeg fik kusinen til at finde et nøgle af det grå-brunmelerede strømpegarn fra Brugsen, som jeg i mange år har strikket strømper til DH af, men som nu desværre ikke findes mere, så jeg kan ikke strikke nye fødder i hullede strømper SUK - men jeg har så fordrevet eftermiddagen med at stoppe 5 strømpehæle!
DH kom træt hjem ved 18.30 tiden, og han fandt mindsanten endnu 3 strømper med hul på hælen - de 2 af dem marineblå - de må vente til i morgen . . . .
Lis kom forbi og snakkede en god tid - Kirsten ringede - og Sus ringede som sædvanligt dagligt - så er jeg da endnu ikke helt glemt ude i "det virkelige liv"

1 kommentar:

Annelise sagde ...

Stakkels dig, Liselotte! Det må være hårdt for en krudtugle som dig at holde sig i ro - og så så længe :-)

God bedring - håber du snart er fit for fight igen!