tirsdag den 21. juni 2011

try, try, try and try again

så lykkedes det endelig . . . . .
Sygeplejersken på Ortopædkirurgisk Ambulatorium har telefontid mandag, onsdag, torsdag, fredag kl. 8-9 - og tirsdage 15-15.45
Mandag lykkedes det ikke at komme igennem, hvilket nærmest gjorde mig desperat, så jeg var klar i dag ved telefonen og ringede præcist kl. 15
- der var optaget . . . . . Jeg ringede op igen - der var optaget . . . . . Jeg ringede op igen - der var optaget . . . . . jeg ringede op igen - der var telefonsvarer, der fortalte mig, hvad telefontiderne var ??????
Dette gentog sig en million gange - så kom jeg igennem til informationen, som stillede mig til afdelingen - efter en ventetid fik jeg atter telefonsvareren . . . . .
Jeg ringede op igen . . . . der var optaget . . . . . ringede op igen - optaget
Sådan gik der en rum tid - så fik jeg atter informationen - og denne gang slap hun ikke - jeg spurgte, om de måske havde glemt at slå telefonsvareren fra??
- også lykkedes det endelig!!!
der kom et levende væsen i den anden ende
- først fik jeg så en forklaring på de 5 kg osv - så fik hun den brillante idé at kigge på min journal - jovjov - Så var der andre boller på suppen!
Der stod ikke noget om 5 kg og badevægt - men derimod skyggestøtning til smertepunktet - og det er jo en helt anden sag - det vil jeg nu forsøge . . .
mens jeg over gangstativet kigger op til det forjættede land

1 kommentar:

Lenka sagde ...

Åh, hvor jeg kender det. Man kan aldrig komme igennem. Flot at du holdt ud! Og godt at du fik at vide hvad du skulle, især når det faktisk var noget andet. Fortsat god bedring! Varme hilsner