torsdag den 23. juni 2011

flere besøg - og en opsang

onsdag var der overraskende besøg om formiddagen.
Jeg havde været i bad og vasket hår - og DH var gået i gang med at slå græs, før de lovede mængder af regn (det blev til 25 mm)
Inga og Preben kom med denne smukke buket - lige i mine yndlingsfarver - og med 3 af mine yndlingsroser. Den var fra min gruppe i Sct. Georgs Gildet i Faxe - dejligt, at man ikke er helt glemt ;o)

Til aften ringede Sus, og jeg fik lige en opsang - om at smøre benene - og at bøje anklen 100 gange hver time!! - det med at smøre benene blev nødvendigt, da jeg vågnede op kl. 2 om natten og ikke kunne være til for smerter. Jeg havde atter forsøgt mig med ikke at tage pamol og morfin til natten - anklen var hævet og nærmest "revnet" på tværs, så jeg måtte have klumpfoden af og smøre grundigt med creme - og jeg tog så også pillerne.
For første gang i mange dage lykkedes det mig dels at komme til at ligge lidt mere over på siden (hvem kan sove på ryggen) - og dels at sove igennem helt til kl. 7.30!!

2 kommentarer:

Pia sagde ...

Sikke en redelighed med det bentøj. Har du nogen idé om hvor længe du skal være så handicappet?

Liselotte sagde ...

oprindelig var det 6 uger ro og 6 uger genoptræning, men jeg skal først til kontrol den 7. juli - så de snyder mig med en extra uge - øv