lørdag den 16. juni 2012

Tirsdag den 8. maj - Grand Bend

 Tirsdag den 8. maj var der afgang med bussen kl. 8.30 fra Recreation Centre. Britta, Kirsten og jeg kørte med Verda, som har købt et mindre rødt hus nær Nancy - og hun quilter også!
Vi kørte til Grand Bend og fordrev en lille tid på stranden - og nogle fandt fossiler og hulsten . . . 
Vi var inviteret på besøg hos Cecily og David Boyle i Oakwood - og det forlød, at hun havde inviteret nogle quiltere også, så vi var meget spændt på at se deres quilts - de havde dog ingen med - og det var blot det sædvanlige enorme kagebord . . . og ingen quilts. Huset lå i et indhegnet område med høj port. Hendes far købte grunden, i 1945 tegnede han huset, som blev bygget i 1946. Da Cecily og David blev pensionerede, besluttede de sig for at om/tilbygge og renovere huset og bo der hele året. Mange af de oprindelige møbler var stadig i huset, og gamle vinduer var blevet til spejle o.a. I huset var nogle antikke quilts - og nogle enkle på senge. Vi kørte derfra ca. 11.30

 
Vi kørte mod Stratfort - og stoppede ved en Tim Hortons, hvor vi fik kaffe og bagels med tomat/ost. Dinis søster Allie havde hentet Nancy og vi mødtes ved Shakespeare Festival Theatre, hvor vi skulle se Much to do about nothing.

Ingen kommentarer: