lørdag den 16. juni 2012

Nancys have

 Langt de fleste haver i området omkring Ailsa Craig bestod af græsplæner - de fleste flot klippet med snorlige kanter - og få - mest store - træer. Lige et par billeder af Britta, som forsøger at gå tur med Harry, som ikke lige kan komme forbi Sunshine - hans veninde fra naboen. Datteren - som her - går tur med Sunshine - og kommer også indimellem ind og henter Harry - og det kan han lide!!
Der var mange egern i træerne - og dette træ med øjne og næse er da lige til at kopiere . . . . 

 Når der endelig er blomster i haverne er det Hosta, Hosta og Hosta . . .
Nancys have - derimod - indbyder til spændende havevandring - mange spændende detailler. Også her er der naturligvis mange Hostaer - og vi kunne se dem vokse i den periode, vi var der på besøg ;o)
Clematis Jackmani - næsten i blomst - og lavendler - og brolagte stier - og man har jo ikke for ingenting Hollandske rødder
 
 Vand i haven - og rabarber, der dækker for komposten - dejlig siddeplads ved køkkendøren mod syd - og terrasse mod vest og vejen
Hvor var vi dog heldige med vore værter - især naturligvis Nancy, da Tony jo nærmest ikke var hjemme - det var hyggeligt, det var sjovt - der blev grinet utroligt meget - og underligt, at nu skal vi aldrig ses mere . . . .

Ingen kommentarer: