onsdag den 13. juni 2012

Onsdag aften - besøg hos Marge Hopkins


Der blev serveret sangria til alle på terrassen. Atter et kæmpehus, stor have og her med køkkenhave, hvor Marge sylter det hele. Karna og Lotte boede her og havde fortalt om syrummet. Vi blev vist nedenunder, hvor der var en "short-arm" quilter og TV-stue - og i rummet ved siden af  et kæmpe syværelse. Marge havde købt 2 kommoder på auktion, og de fungerede som ben under en kæmpe plade med plads til adskillige symaskiner - og med hul til hendes symaskine, så den var i niveau. På strygebrædtet havde hun en extra stor plade - og hun havde syet rigtigt mange quilts, bl.a. denne Ricky Timms Convergence - Vi havde netop samme dag talt om Ricky Timms - og Marge havde bogen, som Nancy lånte.
Marge havde syet 5 appliquerede landskab fra Piece Makers kalendre. Vi var: Winnie, Else, Kirsten, Lisbeth og hendes vært, senere kom Arne Larsen og Elisabeth - han havde kørt 600 km med hende til Toronto og Storfyrstinde Olgas grav m.m.

 
 Nancy, Britta og jeg havde Else og Winnie med tilbage til byen og var hjemme ca. kl. 22 - utroligt hyggelig og inspirerende aften

Ingen kommentarer: