søndag den 17. juni 2012

Café Stevnen - officiel åbning

Fredag den 1. juni kl. 15 var der officiel åbning i Café Stevnen. Normalt har jeg fredag eftermiddags vagten i Kirkens Korshær Genbrugs Butik i Strøby Egede Center, men jeg fandt en afløser - og tog formiddagsvagten i stedet - en lidt hård vagt alene. Første fredag-lørdag er der 50% på alt undtagen smykker og Danmarks Bedste Lys - og jeg solgte for mere end kr. 800 - det er en del, når varerne koster kr. 5, 10 og 20 . . . Men det er rart, for hver gang, man sælger for kr. 5, er der en hjemløs, der kan få en kop varm kaffe og en bolle . . . 

Efter vagten nåede jeg lige at vende den hjemlige matrikel, før jeg kørte til Café Stevnen, der officielt åbnede kl. 15 i det tidligere Hinges Konditori. Der er foreløbig klargjort 3 rum: de 2 mod gaden - Dameværelset og butikslokalet, hvor der nu kan findes mange gode ting til fornuftige priser - og forhåbentlig vil vi blive ved med at modtage gode ting ;o)

I det store lokale bagtil er indrettet café, hvorfra der sælges kaffe og kage - og man kan sidde i møbler fra gamle dage.Formålet med Café Stevnen er bl.a., at det skal være et sted, hvor det er rart og trygt at komme, hvor der er imødekommende mennesker at tale med, og som tilbyder fællesskab og rammer for aktiviteter, som brugerne selv er med til at bestemme og tilrettelægge. Selv om ingen fra Kommunalbestyrelsen fandt tid til at komme,
blev det en festlig dag, hvor mange andre kom forbi.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

I am regular visitor, how are you everybody? This post posted at this web page is actually pleasant.


Review my web site :: cash for diamonds

Anonym sagde ...

Quality articles is the crucial to be a focus for the people to
pay a visit the site, that's what this website is providing.

My homepage ... sin fin

Anonym sagde ...

Hey there, I found your site blogger.com while
browsing http://lkannik.blogspot.com/. Just wondering, have you ever thought of installing further content to
your blog posts? It's true, what you say is beneficial and all that. But just think if you were to include some nice images or videos to give your posts just a little more "pop". Your content is top notch, however if you apply more various media, your blog could definitely be one of the better in its subject in comparison to other sites on .

Feel free to surf to my weblog ... hyalite

Anonym sagde ...

Hey there, my name is Tera and I'm a fellow blogger out of Cravagliana, Italia. I like what you guys are up to. There's no doubt
that Blogger: Liselottes lille verden p� Stevns is an example of intelligent work
and reporting. Continue the nice work guys: I’ve put you guys on my blogroll.
I believe it will improve the appeal of my own
blog.

Also visit my website - skullduggery