onsdag den 6. juli 2011

vandmasserne i København mandag

Weekendens vandmasser over København bevirkede, at mange veje - og endog motorveje var lukkede mandag, hvilket betød, at hvis man skulle til lufthavnen, så måtte man køre via Folehaven.
Normalt er det konen i huset, der kører, men det er jo ikke en mulighed i øjeblikket, så jobbet var gemalens. Jeg forklarede igen og igen, hvilken vej, han skulle køre, men han stressede helt op, så enden på det hele var, at jeg kørte med - på tværs af bagsædet.
ETA var 14.25, men allerede først på dagen annonceredes kl. 14.17 - og på vejen derind modtog jeg en SMS om, at flyet var landet kl. 14.09. Vi var kørte vi hjemmefra i - mente vi - god tid, dvs. kl. 13.45 - og da vi nåede til Hundige, havde politiet lavet afspærring, så vi blev ledt i rigtig retning. Trafikken var rimelig - ja, lige til vi nåede til et stykke før motorvejens ende - og så holdt vi så der!! Det var jo ok for mig, som havde medbragt Afrodite - men DH blev ikke mindre stresset, og vi nåede først frem til Lufthavnen lidt før kl. 15. DS stod parat fik læsset kufferter ind - og så gik det så tilbage mod hjemmet igen. Jeg valgte, at vi kørte samme vej hjem igen, og i radioen fortalte de da også, at trafikken over Amager stod stille, mens vejen over Folehaven da trods alt bevægede sig.
Vi holdt i kø til motorvejen, så hvorfor tage til Dhaka, når vandmasser og trafikkaos kan opleves i København. Den eneste forskel er lyden (eller mangel på samme) i København, for, som DS konstaterede, Ali (hans chauffør) ville forlængst have trykket hornet i bund for at gøre opmærksom på, at nu måtte dem foran lige tage sig sammen!!
Vi ankom til matriklen lidt før kl. 19 - 5 timer!!! tog det os at køre til Kastrup og retur, så alle var godt trætte - men det er dejligt at få et lille besøg af sønnen.

Ingen kommentarer: