mandag den 11. juli 2011

Hvor længe var Adam i Paris . . . .

kun på fransk visit ;o) - og lørdag var det tid for DS at rejse tilbage til Bangladesh. Det har været dejlige og travle (især for DS) dage - og det er så skønt, at der er kommet lidt bund i huset.
Fredag var han i byen og købte nyt toiletsæde - OG monterede det fast på gæstetoilettet. Det kostede kr. 499,95, så det var fint, at han købte det, for jeg havde nok været for nærig . . .
Flyet til Doha skulle lette kl. 12, så de kørte herfra kl. 8.30 - der var lige tid til endnu en kop kaffe og en cigaret, mens han læste i Kvinden i buret - bogen "lånt" af moderen uden at den bliver returneret, blot givet til biblioteket i Dhaka! Dooley har været på besøg i denne uge, mens hans mennesker er på ferie, og han er jo en del af familien.
DS kørte til Kastrup, så DH blot skulle køre den ene vej - og denne gang gik det efter planen med ca. 2 timer. Jeg benyttede tiden til at støvsuge, jeg er efterhånden blevet helt god til både at støvsuge ved gangstativ og kørestol.
Om eftermiddagen vovede jeg mig ned af min nyfundne sti - den er for smal til gangstativet, men så må man jo gå skråt. Jeg fik fanget lidt borrer på vejen, gik til køkkenterrassen - og var så kålhøgen, at jeg gik ned i haven, her blev også noget ukrudt fjernet - og jeg over til bedet ved vandgranen, og her blev hosta og hasselurt befriet for noget ukrudt.
OG SÅ HAVDE VI BALLADEN!!
Jeg havde ikke lige tænkt på, at det så var op ad bakke, så jeg havde lige lidt problemer . . . . Højre ben skaller helt vildt - og det hævede til bristepunktet i sømmene - så jeg måtte ligge med frosne ærter LOL

1 kommentar:

Lavendel sagde ...

Du er jo sej, Liselotte! Og så længe der bare er ærter!Hvad gør I med Jeres hus?? Skal jeg tage hen og se til det?? Måske male lidt mod at låne det et par dage????? Fortsat god bedring