mandag den 27. december 2010

juleaften

Juleaften blev fejret i overensstemmelse med alle familiens traditioner.
Den røde Damask Georg Jensen dug var pyntet med juledekoration i sølvopsats og de gamle engle med lys. Der var and med hvide og brune kartofler, sovs og nykogt rødkål (dog manglede de kogte, halve æbler med ribsgele, jeg havde simpelthen ikke fået købt æblerne)
Derefter var der Ris la la Mande, hvor DS naturligvis atter fik mandelen (hvordan gør han det?????) og dermed Svikmøllen.
Juletræet var pyntet lille juleaften af DS og DDIL, og de tændte også lysene - de nederste lys er elektriske, medens der er levende lys i den øverste halvdel
Vi sang Glade Jul, Julen har bragt, Juletræet med sin pynt og Nu er det jul igen - og der blev gået både langsomt og lidt hurtigere om juletræet - Diana var atter i år kuldret og for omkring, hurtigere end man kan forvente af en ældre (snart 12 år) dame ;o) Gaverne var mange og dejlige alle sammen - uden at fornærme nogen vil jeg påstå, at den gave, der vakte mest glæde, var en lup med lys, som jeg i sidste øjeblik købte til DH. Tjaaaa - og måske også gaven med kødben, der befandt sig mellem gaverne under juletræet - og som Diana fik åbnet med hjælp fra DS.

Ingen kommentarer: