søndag den 2. oktober 2011

Strikkefestival på Fanø

Det kræver en del planlægning at tage til Fanø næsten en uge, men det blev sådan, at jeg torsdag var til sædvanlig genoptræning fra kl. 13-14 - og jeg kørte direkte derfra til Sus på Vestfyn, hvor jeg overnattede. Fredag morgen kom Connie, som Sus og bagage kørte med og vi kørte i 2 biler til Esbjerg, hvor vi mødtes med Anja, der havde været over grænsen for at købe madvarer og colaer. Der var stadig P-pladser og endnu ingen ventetid ved færgen, så vi ankom til Fanø ved 11-tiden. Vi kunne først få nøgle til sommerhuset kl. 15, så vi kørte først til Christel Seyfarths butik i Nordby, så til Kunstladen - og endelig til Sønderho, hvor vi først var i Silken og "ose" og derefter fandt en restaurant, hvor vi fik frokost. Derefter gik turen til Uldbutikken og Skravsamlingshuset, hvor der var butikker og trængsel.
Der var også en pilefletter - og efter at have tænkt hele natten, besluttede jeg at investere i et nyt pileflettet fodderbrændt med tag til haven.

Sus "førte sig frem" med sit færdige sjal . . . .
Sidst på eftermiddagen kørte Sus og Connie ind efter nøgle - og Anja og jeg kørte direkte til sommerhuset i Rindby.
Sus lavede lammekølle og bagte rodfrugter - jeg kørte til færgen efter Susanne fra Egernsund - og så var der bare hygge i sommerhuset. Lørdag morgen ankom også Bente fra Vestfyn - og så var vi fuldtallige og klar til weekendens store slag . . . .

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Link exchange is nothing else however it is only
placing the other person's webpage link on your page at suitable place and other person will also do similar for you.

My page: cash for silver

Anonym sagde ...

Hey! This is kind of off topic but I need some advice from an
established blog. Is it very hard to set up your own blog?
I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm thinking about setting up my own but I'm not sure where to start. Do you have any tips or suggestions? Many thanks

Feel free to surf to my page http://Www.Compactcarslovers.com/index.php?do=/blog/9546/cash-for-gold-market-consistently-growing-as-a-consequence-of-high-market-p

Anonym sagde ...

I’m amazed, I have to say. It's not every day you see a blog that's
this good on web 2.0 site, and you've got it down perfectly. Not many individuals these days make an effort to actually put some thought into this issue. Right now I’m very happy I discovered this during the course of my search for something pertaining to this.

Feel free to visit my weblog Angie Stone

Anonym sagde ...

I just wanted to notify you that I found your webpage on
and though I liked looking at your article, it looks
like your blog acts up in some web browsers. If I use Firefox, it loads just fine, but if I
use Chrome, it pulls up seeming overlapped and off-kilter.
I simply wanted to offer you with a quick alert, that's all.

Feel free to visit my blog post 36859