mandag den 3. oktober 2011

dominotrøje for delvist dovne

Søndag den 4. september modtog jeg en mail fra Bente, som jeg i ikke så få år har været på hold sammen til patchwork i Frederikssund med Else Mikkelsen. Hun havde set det babytøj, jeg har strikket for farmor Anne og ville høre, om jeg ville strikke en trøje for hende. Nu havde jeg jo tilbudt Anne at strikke babytøj til hendes to pigebørnebørn - og det var jo en helt anden størrelse . . . .
men . . . . . . jeg har jo aldrig rigtigt lært at sige nej, så aftalen blev - efter en mindre geografilektion : Stevns ligger syd for Køge og nord for Møn . . . .
- at Bente kiggede forbi StrikCaféen tirsdag den 6. september, medbringende meget lækkert Regia strømpegarn/Kaffe Fasset farvet - samt en "spændende" opskrift uden billeder - jeg lovede at kigge på det - og Bente kørte til Paradiset og tog nogle billeder, så jeg var lidt mere vis på, hvordan den færdige trøje skulle se ud . . . . I dag blev den så færdig - der mangler vist stadig lidt tråde at sy ind - men absolut en lækker ting, som jeg kunne tænke mig at strikke på et tidspunkt, der ligger længere fra strikkefestival ;o) Det bedste ved det er, at jeg er blevet mere begejstret for at strikke domino, så måske bliver mit dominosjal også færdigt en gang.

3 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Den er godt nok flot..;-))

Fríða sagde ...

fin model, sjov og flot på samme tid, og dejlig farve.
kh.fra Island
Frida

Kludemutter sagde ...

Den ser spændene ud.

Yt