søndag den 2. oktober 2011

hjemme igen

Nu skulle man jo tro, at resten af ugen blev brugt til afslapning - men det går jo bare ikke!!!
Allerede onsdag aften fik jeg sat vasketøjet over og pakket delvist ud. Torsdag var der jo genoptræning, men om formiddagen fik jeg min personlige savfører lokket med udenfor - det har længe generet mit øje, at når man køre ind til matriklen, er der en del uvelkommen ask og el - og da jeg endnu ikke vover mig ind i buskadset - måtte han jo. Der blev fjernet en del - men ikke helt så meget, som jeg kunne ønske, men jeg er jo heller ikke let . . . . . og haven bærer jo præg af, at den faldne kvinde ikke har været der med sakse og sav!!!
Fredag var manden i huset "tvangsindlagt" til at køre med mig til Herfølge Sognegaard, hvor vi/Red Barnet Køge Lokalforening skulle "sætte op" til det årlige loppemarked. En hel del ting af i tiden op til blevet sat i garagen, og det skulle så bæres til sognegården. Jeg opholdt mig mest i bøgerne. Vi havde sent fået afbud fra dem, der skulle stå for bøgerne - samt fra 2 af de faste
medlemmer - datoen har jo også kun været kendt i næsten et år . . . . .
Lørdag var der så loppemarked - men desværre havde mange valgt at bruge det dejlige løvfaldsvejr til at have, strand og/eller skov - resultatet blev langt under, hvad vi havde forventet. Men - hvad der er skidt for den ene, er godt for den anden - og vi havde kontaktet Kirkens Korshærs nye store butik i Køge, ved den Hvide By - og de kom og hentede alt, hvad der ikke var blevet solgt - og de var glade, for det er en stor butik at fylde, og "folk" skal jo lige vide om dem.
Søndag var det gemalens absolutte plan at slappe af, især pga. besøg og triste nyheder lørdag aften - og jeg var ikke populær, da jeg spurgte om et enkelt projekt kunne foretages - kunne det på Fanø indkøbte pilefuglefodderbrædt blive sat op??? - det blev det efter alle kunstens regler - og jeg kan nu nyde synet fra min plads ved køkkenbordet.
Som før nævnt bærer haven i den grad præg af, at den faldne kvinde nærmest ikke har vist sig ude siden maj. Jeg forsøgte mig med strømper i crocksene - og gik først nederst i haven, hvor noget ukrudt (læs brændenælder! jeg Haaaaader brændenæder) blev fyldt i den største trillebør. Havens rige høst ligger rigeligt på græsset under der gamle Filippa æbletræ - og fårene spiser og spiser. Derefter gik ture rundt i haven med Felco saks og ørnenæb - og det var ikke få - især hyld - der måtte lade livet - dem bliver fårene sandsynligvis rigtigt glade for i morgen, og det er godt, de er glade, for jeg har også fået konfirmeret datoen for slagtning . . . . knapt så rart at tænke på, men gemalen får atter sin vilje og vi beholder det meget lyse lam. Planen er 5 moderfår - og nu får vi så 7!!
Her står det så - med udsigt gennem buen til en af de utallige bunker af træer, grene - og ukrudt.
Trøjen for delvist dovne nærmer sig afslutningen - kun nogle få pinde endnu på halskanten - og så lidt sammenslutning. Der blev i morfar-tiden slået op til en ny lilla vendestriktrøje til Helene - heldigvis ville Connie gerne overtage den, hvor katten var rendt med målet - så jeg bestilte mere garn og er startet på en ny. Mandag skal gemalen have taget blodprøver, jeg skal i banken med pengene fra loppemarkedet, og der skal skrælles æbler til æblekage tirsdag, hvor jeg lægger hus til Sct. Georgs Gilde gruppemøde - og mandag aftenen skal vi i teatret!!

1 kommentar:

Fríða sagde ...

uha, kan godt forstå din husbond synes du ikke er nem, jeg bliver helt forpustet af din aktivitetsniveau!
kh.fra Island
Frida