søndag den 2. oktober 2011

Søndagens Strikkefestival på Fanø

Søndag kørte vi direkte til Christel Seyfarths butik i Nordby - her
var dog mere end trængsel - men Anja og undertegnede fik da lidt med hjem
Ikke alene kan man prøve de fleste modeller - men denne væg med garn i alle farver - det er da noget for sig!

Søndag var også dagen, hvor vi måtte vinke farvel til Bente og Susanne - men om aftenen havde Anja inviteret Merete og Anne til Strik-in. De kom med vin og hjemmebagt kage - og der blev hygget og strikket!
Stuen bar efterhånden præg af, at vi VAR flyttet ind - der var garn strikketasker og strikketøj overalt!! - jeg er meget imod, at man sidder med benene på bordet - men efter megen gang er en pude på bordet og benet ovenpå lykken . . . .
Jeg fik strikket en del på trøjen for delvist dovne til Bente S - men jeg fik også startet på Plisse - jeg tænkte mig vist ikke om, da jeg valgte marineblå - det kræver en del lys at se mønstret . . . .
Hvad gjorde man før computeren??? jeg måtte låne og lige tjekke, om der var tilmeldinger til fredagens arrangement i Foreningen NORDEN Stevns Lokalafdeling, hvor jeg for første gang havde medtaget gmailen - og hvor der så var deadline mandag den 26.
Mandag måtte Anja afsted - og de sidste dage var vi os 3. Vejret var helt fantastisk, så tirsdag sad vi ude i solen det meste af dagen - Sus fik dog lokket Connie med på en hurtig tur til stranden - tirsdag var vi endnu en gang i kunstladen - Connie og jeg fik gevinst - Sus kunne ikke få Karen Noe i tilfredsstillende farver - onsdag var det så min tur til at drage afsted. Vi havde fundet ud af, at færgen sejlede .10, .30 og .50, og jeg havde planlagt 13.10 - den sejlede dog ikke - men jeg kom med 13.30. Ialt tog det mig 4½ time at komme hjem til matriklen, kun afbrudt af en kort toilet- og ispause ved Storebæltsbroen - det var en lang tur for en falden kvinde!!!

1 kommentar:

Merete sagde ...

Dejligt at du kom godt hjem. Igen tak for en hyggelig aften