onsdag den 27. januar 2010

Fødselsdag i StrikCafé'en

23. januar 2007 startede StrikCaféen i Store-Heddinge. Nogle deltagere er faldet fra - og mange nye er kommet til. Da vi startede, var det Annette, der havde Café Gimle - efter hende kom Janne til, og hun fik desværre hurtigt "banket den butik ned" og lukkede fra den ene dag til den anden i eftersommeren 2008.
Gode råd var dyre - hvor skulle vi så finde plads??
Nogle ville gerne mødes privat - men så var idéen jo borte - og det ville blive mindre uforpligtende.
Jeg spurgte omkring - bl.a. på Stevns Bibliotek - men her kunne vi ikke lige komme ind - det skulle behandles først - og vi ville jo også støje for meget i læseafdelingen !!! - tja . . .
Vi fik lov - mod kontingent - at komme ind i Nørregade hos de "aktive pensionister" - det var noget bøvl!! Jeg skulle være der i god tid og låse op, slå alarm fra, sætte kaffe over - og også være der til sidst og låse - men vi havde da husly.

Så i december 2008 slog Pia og hendes charmerende, græske mand dørene op til Café Algade - en kopi af en berømt café i Paris - med draperede gardiner, prisme lysekroner og spejle i guldrammer. Jeg henvendte mig - og efter lidt tøven - startede vi i december 2009 - stadig hver tirsdag kl. 15-17. Hvor mange er I, spurgte Pia - og jeg kunne kun sige, vi er nok 8. Selv om vi er flere, passer det meget godt med, at vi er ca. 8 hver gang.

For 2 uger siden gjorde jeg Pia opmærksom på, at vi ville fylde 3 år den 23. januar - og i går overraskede Pia tanterne med lagkage - og ikke nok med det - der var flag - både udenfor - og på bordet.

1 kommentar:

PiaT sagde ...

Oooojjjj, jeg faldt helt i staver over Café Algades hjemmeside... det ser da ud til at være blevet til en rigtig dejlig café, der nok er et besøg værd :-)

Jeg må altså se, at få lagt et møde i omegnen en tirsdag ;-)

Mange hilsener - også til strik-café deltagerne, Pia :-)