Et par år efter viste det sig, at det ene var et blommetræ - og i år bærer det helt fantastisk - så meget, at vi ikke kan nå at spise dem - så nogle er kommet i fryseren og i dag kogte jeg så marmelade af 2 kg -
Da vi for 40+ år siden blev gift bagte jeg rigtigt meget brød og boller - men Gert kunne ikke lide de "formildende omstændigheder" - det er "ligesom at gnave i en kornbunke" - så han fik sin mors opskrift på - efter min mening - "døde" boller - og dem har han bagt lige siden . . . Men i dag snød jeg mig til at bage franskbrød (jeg fandt ud af, at bageren tager kr. 28,- pr styk!!!) - og så blev der til denne himmerigsmundfuld
Det har dog også vist sig, at det var godt, at han tog fejl - for vi når aldrig at smage kirsebærrene - men fuglene skal jo også leve . . .
Vores solstik bærer fint i år - der er mange bær - men desværre er de meget små
Da vi for 40+ år siden blev gift bagte jeg rigtigt meget brød og boller - men Gert kunne ikke lide de "formildende omstændigheder" - det er "ligesom at gnave i en kornbunke" - så han fik sin mors opskrift på - efter min mening - "døde" boller - og dem har han bagt lige siden . . . Men i dag snød jeg mig til at bage franskbrød (jeg fandt ud af, at bageren tager kr. 28,- pr styk!!!) - og så blev der til denne himmerigsmundfuld
Det har dog også vist sig, at det var godt, at han tog fejl - for vi når aldrig at smage kirsebærrene - men fuglene skal jo også leve . . .
Vores solstik bærer fint i år - der er mange bær - men desværre er de meget små
Svedskeblommerne er på vej
og det samme æblerne på Flintinge æbletræet - det er rigtigt dejlige æbler, der minder lidt om Golden Delicious
1 kommentar:
Hejsa - godt at se det gro!! Det der med mænd og brød...
Jeg er ved at drukne i mirabeller, men de kan jo blive til den mest fantastiske marmelade også.
mange hilsner Lone
Send en kommentar