torsdag den 22. december 2011

Gemalens fødselsdag

Onsdag fyldte gemalen atter år - og som Same Procedure as every year var der inviteret til middag på matriklen. Sidst på eftermiddagen kom der en bil fra Karise Blomster og Ting med en gave sendt fra DS og DDIL med Java kaffe, chokolade, marmelade fra Bandholm samt denne fine, hvide buket.
Menuen var - som altid - avokado med rejer og derefter lammekøller. Som dessert lagkage og kaffe. Allerede mandag havde jeg bagt lagkagebunde - og tirsdag aften blev der kogt jordbærmarmelade. Onsdag morgen fik jeg kogt creme - og lagkagerne lagt sammen med creme, jordbærmarmelade - og chokoladeglasur på toppen.
Jeg bliver øjensynlig aldrig klogere - der bliver altså ikke spist mere end 1 lagkage - så nu er det skrevet i kalenderen til næste år ;o)
Fødselsdagsbarnet blev som altid "begavet" med Stevnsbogen, halstørklæde, Birthday Boy figur, orkidee samt fra undertegnede en ny stander.
Atter en hyggelig aften - og nu bliver det snart jul. Tiden fordrives hver eftermiddag med Anne fra Grønnebakken - dejligt gensyn!

Ingen kommentarer: