mandag den 22. november 2010

Red Barnet og IKEA

Mandag kom postdamen med en pakke til mig - den vejede ingenting - og inden i var denne drage!!
Heldigvis var der også et brev - fra IKEA - hvor der stod:
Kære Liselotte!
Igen i år er vi glade for at kunne præsentere vores årlige tøjdyrskampagne, hvor vi donerer 1 euro, hver gang en kunde køber et tøjdyr eller en børnebog fra Børnenes IDEA. De indsamlede penge doneres ubeskåret til projekter under UNICEF og Red Barnet.
Kampagnen er i gang!
Kampagnen starter d. 1. november og frem til d. 18. december kan børn og voksne give hinanden tøjdyr eller børnebøger med vished om, at købet kommer en masse udsatte børn til gode. For at markere årsdagen for Konventionen om Barnets Rettigheder og i et forsøg på at maksimere antallet af støttekroner, udvider vi som noget nyt i år kampagnen, så der i slutspurtsperioden fra d. 18.-23. december støttes med 1 euro, uanset hvilken vare fra børnesortimentet, vore kunder køber.
I år skal der slåes indsamlingsrekord!
Målet i år er på verdensplan at indsamle ikke færre end 10 mio. euro. Det er væsentligt mere end sidste år, hvor beløbet i danske kroner endte på 50 mio. - og Danmark skal selvfølgelig også bidrage til, at vi når vores globale mål.
Hjælp via Facebook
Derfor har vi i år valgt at hente hjælp fra de sociale medie, så vi kan sprede budskabet og øge indsamlingsbeløbet. På Facebook-sitet Sammen gør vi en forskel er der mulighed for at sende tøjdyr til hinanden, blive klogere på kampagnen og dens formål og følge med i det danske salg.

Så hjælp os med at sprede kampagnebudskabet, at sammen gør vi en forskel - for 1 euro lyder måske ikke af meget, men for en enkelt euro kan et barn få et sæt undervisningsmateriale, der rækker itl en hel måned. Mere skal der ikke til, så alle hos IKEA håber, at vore kunder igen i år vil være med til at hjælpe, hvor hjælpen er yderst tiltrængt.
Læs nærmere på facebook.com/sammenforvienforskel

Ingen kommentarer: