søndag den 19. september 2010

Nu lakker det allerede . . .

Det lakker mod enden, sagde kællingen, hun hældte fernis ned ad ryggen
Fredagen blev brugt til pakning, vejning, udpakning og sortering, pakning, vejning, udpakning og sortering osv., men det lykkedes at få kufferterne ned i vægt - og en del fortrinsvist varmt tøj efterladt her på matriklen. . . . .
Efter frokost var det morfartid for 2 af os. Søren nåede sin opgave med at vaske og pudse mormors lampe, så den skinner igen. I stedet for at tage på Vallø Slotskro spiste vi mørbradbøffer med løg, kartofler og masser af brun sovs herhjemme. Vi startede lige med endnu en flaske af den russiske champagne - og jeg lukkede den op helt uden problemer . . . . hvad man dog kan blive god til . . . Forretten var palmemarv - en familietradition
Lørdag lød alarmen kl. 6.30 og vi fik morgenmad og kørte hjemmefra ca. 8.30
- indtjekning i terminal 2 gik smertefrit og vi fik lige en koppe kaffe, før turen gik videre mod Doha / Dhaka for de unges vedkommende - mod Frederikssund og Patchwork hos Else Mikkelsen for mit vedkommende. Den uge gik bare så hurtigt med det tætpakkede program. Næste gang vil vi bare slappe af, sagde han, som oprindelig ønskede et fast program ;o).
Heldigvis kan vi allerede nu glæde os til næste besøg, ikke om et år, men allerede i december, hvor firmaet har indkaldt til møde igen. Så kan vi fejre både jul og hans fødselsdag!

Ingen kommentarer: