søndag den 5. september 2010

Karlson på taget???

I løbet af sommeren har vi selv fået malet vinduer og døre mod nord, syd og øst - og et enkelt mod vest - DH forsøgte at stå på stige og male vinduerne i gavlen til soveværelset, men de dage, hvor han kunne stå på stige, er ovre, så han valgte at male dem indefra. Det var heller ikke nemt, og resultatet blev derefter
Derfor kontaktede jeg en maler og aftalte, at de skulle komme, når vejret var til det. Af alle dage valgte de i fredags - og de ville komme kl. 6.30!!! - det er jo nærmest midt om natten . . . .
Vindskede mod nord, begge vindskeder og vinduerne i gavlen mod syd blev malet - og ikke mindst blev skorstenen så hvid, som den ikke har været det længe
Også kvisten i syværelset blev malet
Alt i alt blev det så fint så fint - dejligt at få det gjort - og de penge var absolut givet godt ud - nu kan det forhåbentlig vare "min tid ud"
Omkring kl. 13 var de færdige, og det passede med, at DS skulle hentes i Kastrup, hvor han landede 13.55 - en forholdsvis kort rejse - fra Dhaka til Doha, Qatar ca. 6 timer - 2 timer i Doha - og så 6 timer direkte til København.

Ingen kommentarer: