mandag den 10. maj 2010

Klintekongen Quiltere - udflugt

På vores forrige møde spurgte Maria, om vi ikke snart skulle tage på tur - og det er virkeligt længe siden, så vi besluttede os for lørdag den 8. maj, hvor de fleste kunne deltage.
Da "de fleste" jævnligt kommer forbi Sorø Sy og Rens, rettede vi blikket længere nordpå - og fandt Holbæk, Asnes og Hørve passende. Imidlertid ringede Maria til Holbæk og fik at vide, at de faktisk holdt ophørsudsalg, så . . . . . Jeg spurgte mig for i Frederikssund og Anne sagde, at vi da altid ville være velkomne i BamseBo

og det var der enighed om. Vi var 6 og kørte i 2 biler, så vi ankom præcist kl. 10. Anne havde lavet kaffe og te og bagt muffins med røde sukkerhjerter på - og der er jo utroligt meget at kigge på - alle mulige bamser - Gitte købte en ugle - og Maria 2 bamser og en koalabjørn - og der kom vist også et enkelt mønster og nogle klude med ud af butikken . . . .

Derefter kørte vi til Tante Andante med planmæssig ankomst kl. 12 - også hun havde lavet kaffe og te og serverede diverse småkager og chokolader . . . .

Også her blev der indkøbt linealer, mønstre og nogle enkelte klude - der var bl.a. japansk stof med indvævede elefanter - og flere kunne ikke stå for det . . . .

Så kørte vi mod Hedehusene og Kirstens Quilt - der var godt nok vejarbejde, godt at det ikke var morgenmyldretid - for der var rigeligt mylder.
Nogle af os gik direkte på 1. sal og spiste vores "me'tagne" ma', inden vi gik på jagt i butikken.
Der var bøger og stoffer med rabatter . . . . og nogle uden! Jeg fik købt den FlipFlop lineal, der var udsolgt i Quiltegavlen - og endda til betydeligt lavere pris . . .
Butikkens officielle lukketid kl. 15 blev overskredet - men alle var glade, da vi vendte næsen hjemad.

Ingen kommentarer: