onsdag den 25. januar 2012

strikke weekend i Gråsten2

Fredag aften havde Anja lavet en ualmindelig dejlig karryret med ris - og indonesisk tilbehør - nu håber vi bare på opskriften!
Anja havde inviteret Monterings-Aage - og det benyttede Susanne sig af - først blev hun færdig med denne poncho
- så blev 4 futter strikket færdige, monteret (med besvær) og derefter valket - Her var det Connie, som lærte fra sig om sammensyning fra retten . .
Søndag kom Susanne så med sit skyggesjal, der i 2-3 år har ligget og ventet på den sidste montering - det tog 2-3 minutter . . . .


Sus var som vanlig hjælper på forskellige projekter - Anja havde strikket den midterste trediedel af Karen Noes Ballonkjole - og skulle til bærestykket - og ikke mindst skulle der besluttes kontrastfarver - flertallet var enige om limegrøn eller petrol - men det blev gammelrosa - foruden den sorte
Også Susanne skulle have hjælp
og Sus er altid villig til at dele ud af sin kunnen.
Indimellem blev der naturligvis kaglet om alle mulige emner - meget om den Webstrik KAL, Anja har startet: 12 par sokker i 2012
Det lægger et uhyggeligt pres på os for at få strikket mindst et par sokker om måneden - ikke mindst, fordi Anja og skrevet til forskellige og bedt om priser - og ville det ikke bare være dejligt, hvis man kunne vinde en måned ;o)

Ingen kommentarer: