onsdag den 25. januar 2012

søndag, pludselig

Lørdag aften var vi nogle, som holdt bordskik og nød den dejlige mad med kylling, kartoffelbåde og salat
men andre skulle se håndbold i TV
Som før nævnt var Goba ikke i tvivl om, at han var den vigtigste i selskabet - og hvorfor sidder hende Sus nu der med mobilen i stedet for at sidde med mig?




- og det blev værre og værre - her tager han heller ikke nej for et svar, men har placeret sig på maven af Sus
Der er sidegevinster ved en strikke weekend: Connie fik downloaded bloglines og et andet program på engelsk til Anja - midt i alt vores rod
Søndag kom Anjas Allan forbi - Anja havde med besvær og i hemmelighed strikket denne bluse - og hvad var så kommentaren, da han åbnede pakken juleaften:
Den kradser!!
også Connies mand og søn kom forbi - de havde været på storindkøb i Tyskland - men der var lige plads til nogle poser med garn - der var ikke så meget plads i bilen med 4 passagerer og bagage. Ca. 15.30 startede vi på hjemturen, først til Fredericia med Pia og derefter til Nørre Aaby, hvor vi landede ca. 17.15. Derefter skulle jeg så videre mod Stevns - når jeg kommer på motorvejen, siger "Magda": om 150 km tag afkørsel til højre . . . . I radioen talte de om risiko for isglatte veje, så jeg forsøgte at tage den lidt med ro - og var hjemme lidt før kl. 20!! dejligt træt, hedder det vist ;o)

Ingen kommentarer: