torsdag den 3. november 2011

Red Barnet Landsmøde

Lørdag morgen måtte jeg tidligt ud af fjerene - Sus havde atter lavet dejlig morgenmad med varme gulerodsboller. Der var tjek in mellem 0930 og 1015 på Trinity og så gik det bare hurtigt deru'a' med diverse aktiviteter - og naturligvis med et veloplagt indlæg fra Mimi om Verdens Bedste sag
Sidst på dagen var der aktivitetsmesse med stande, hvor man kunne spørge ind til Mobning, Oplevelseslejre, Presse, Nødhjælpsagenter m.m. - og også venskabsfamilier, hvor jeg havde fået tjansen sammen med en RB medarbejder samt en venskabsfamilie. Der er p.t. 70 børn på venteliste - de venter på en familie - så der er hårdt brug for familier, som vil åbne deres hjem for et barn.
Om aftenen var der middag - om projektet med udvidelse af ankelsokken lykkedes, og jeg deltog iført nederdel, strømper og nogle lave ankelstøvler, jeg har fundet frem fra gemmerne - måske ikke så fikst, men dog bedre end cowboybukser. Søndag var der walk-and-go aktivitet - heldigvis var der også andre, der ikke ville ud at gå og snakke. En inspirerende weekend, der atter giver energi til nye tiltag i lokalforeningen.

Ingen kommentarer: