lørdag den 13. februar 2010

sne igen, igen

Torsdag aften havde Maria meldt sig til et kursus i Maskinquilting med Lone Schaat i Patchwork Butikken i Køge - stor var overraskelsen, da den først, jeg så, var Vibeke - og sandelig om ikke også Sanne og Gitte fra vores lokale quilte-gruppe også deltog . . .

I løbet af fredagen kom der mængder af sne igen på Bornholm, som blev totalt lukket. Sneen truede med at komme indover Stevns, men jeg pakkede alligevel til kursus i Fr.sund lørdag. Da jeg stod op lørdag morgen var der kommet lidt sne - men værst af det var en heftig vind fra nordøst, som gjorde, at vores lille vej fyger til - så jeg besluttede at blive hjemme. Der skulle dog sys - og jeg fik syet denne taske færdig - der manglede kun de 4 knapper, men de har manglet siden i efteråret, hvor jeg var på kurset med Dorthe Jollmann.
Jeg fik lavet sandwich af dækkeservietterne med Disappearing 9-patch - de 2 fik jeg syet i maj - og resten af delene blev syet sammen til 4 mere for en måned siden. De blev samlet med den "pistol", jeg købte i Køge i torsdags - det er smaddernemt . . . . så selvom jeg ikke kom til Fr.sund, så blev det alligevel til lidt syning . . .

3 kommentarer:

Annelise sagde ...

Sikke en lækker taske, du der har begået :-)

Håber, du har haft et godt kursus i Fr.Sund.

Sissel H.S sagde ...

Flotte farger i din nye veske:-)

Anja sagde ...

Ej Lise-Lotte en fed taske du har fået lavet.