tirsdag den 23. februar 2010

Noget der ligner

Kreativsiden var "kassen" tom med hensyn til HM-hjemmet. Hertil strikkes bl.a. sjaler - og hvorfor ikke kombinere det med 10 sjaler i 2010 på Ravelry??
Jeg faldt i sin tid (2005???) for Mohairgarn i Netto og købte nogle fed. Strikkede Venindesjal i pudderfarvet - og hæklede sjal med Kærlighedsknuder (2006) af det mint-farvede. Dertil havde jeg købt noget sort og noget rosa - så det var da bare om at komme i gang.
Jeg har længe kigget på "Slagt en hellig ko"s Noget der ligner - og så gik jeg i gang. Først strikkes trekanten, og da der var 36 løkker på hver side, begyndte jeg på mønsteret.
Ifølge opskriften skal hver side strikkes for sig - men efter een mønsterrapport strikkede jeg begge sider med en midtermaske (og maskemarkør på begge sider af midtermasken).
I det hele taget er maskemarkører en stor hjælp til at holde styr på maskerne . . .

Lørdag og søndag fik jeg vundet alt mohair-garnet op - og fik så også en overraskelse, idet den sidste blonde tager meget mere garn, end jeg lige regnede med. Et eller andet sted på matriklen ligger der et halvt fed pudderfarvet - men lige hvor??? Derfor ligger Noget der ligner-sjal nr. 2 lige nu i venteposition - jeg har strikket trekanten med 60 løkker - og er lige startet på mønsteret . . . der er dog måske hjælp at hente i blog/strik-in land, så . . . . .
Jeg er så startet på et mint-grønt sjal - også her med 60 løkker på hver side - og er lige i gang med mønsteret . . . . Havde glædet mig til at vise frem i StrikCafeén i eftermiddag - men ejerne er sneet inde, så der er lukket . . . .

1 kommentar:

Anja sagde ...

Hvor er det blevet godt i mohair.
Du er altså bare så hurtig på de strikkepinde.