mandag den 30. september 2013

Patchwork i Gittes sommerhus

For en tid siden havde vi i vores lokale quiltegruppe aftalt, at denne weekend skulle vi sy i Gittes sommerhus igen - Sanne og Gitte tog fri fredag for at køre torsdag aften - jeg måtte vente til fredag, skulle lige til bisættelse først.
På grund af sygdom, dødsfald o.a. blev vi kun os 3 - eller som jeg ynder at udtrykke det: "Vi var så heldige, at vi 3 deltog!" Planen var tasker, men Gitte og Sanne "kom til" at køre forbi Sy og Rens i Sorø, og her så de en brødkurv. Der var ikke mønster, så de måtte selv konstruere det - og denne med "tomater" er Gittes resultat - hun syede ialt 2. Sanne syede også 2, men dem fik jeg ikke fotograferet. Jeg fik syet min taske færdig - den er mindre, end jeg normalt synes om - og hanken er for kort. Mønstret er fra Sy og Rens, 71% - jeg har planer om at sy en i 80% - vi får se. Sidste gangs Søndagspatchwork fik jeg skåret strimler til denne taske, røde genbrugsbukser, viskestykke fra Netto, sat sammen med cowboybukser og sort hør.
 den mangler lige foer og hank
Den næste består af limegrønne genbrugsbukser, viskestykke fra Netto, brunt stof fra Birthe Villa samt cowboybukser, her har jeg syet og isat foer. Den tyrkise syede Gitte til gave.

Den sort/lilla/prikkede med læderbund syede Sanne - og ved fælles hjælp fik hun konstrueret og isat en lynlås
Molly er den mest charmerende hund - og tyvagtig ;o) Hun er en ældre dame, og Frida var en kende for irriterende ind imellem.

1 kommentar:

patchworker sagde ...

Sikke skønne tasker I fik syet og brød kurven ser god ud, men den skal måske bruges til tomater ;-)
syhilsner Esther