mandag den 30. september 2013

Strikkefestival på Fanø

Fredag morgen mødtes vi alle ved Garn-Garagen i Vejen - det var jo lige på vejen ;o)
og fulgtes så ad til Fanø færgen.
Vi havde håbet på, at vi - som for 2 år siden - var heldige, at sommerhuset ikke havde være udlejet ugen før - men sådan var det ikke - så vi fik tiden til at gå til kl. 15, hvor rengøringen var slut og vi kunne komme ind og pakke ud.
Vi var i Nordby, hvor der i rådhussalen var udstilling af Annette Danielsens modeller fra Østen for Solen - og Susie Haumanns Grey Days, 8 tørklæder samt All you knit is love
Derefter kørte vi - selvfølgelig - til Kunstladen, hvor der blev investeret i bøger - af Annette Danielsen, Susie Haumann og Lene Randorffs Strik fra tiden - til tiden . . . . .
Det er 5. gang, Christel Seyfarth arrangerer strikkefestivalen - hvert andet år - men for fremtiden bliver det hvert år - hvilket nok er en god idé - for fra 2005 med 600 deltagere kom der nu mere end 11.000 strikkkere - ikke blot fra Danmark, men også resten af Skandinavien, Tyskland, Holland - ja endog fra Sydafrika. Lørdag var øen nærmest kaos - der var propfyldt med strikkere overalt -
her er det i Skolen i Sønderho, hvor man skulle stå i køb i lang tid for at komme ind til butikkerne der - og værre var det i Forsamlingshuset - det tog mere end en time at komme ind der - så vi udskød det til om søndagen, hvor der var mere behageligt.

Sommerhuset, vi havde i år, var bedre end det for 2 år siden - det var til salg, så vi investerede alle i en lottokupon, hvor gevinsten skulle gå til købet . . . . . .
Vi lejer nok næste gang også ;o)

Ingen kommentarer: