mandag den 11. marts 2013

tilbage i Dhaka, Bangladesh


tilbage i Dhaka - søndag aften spiste vi i den hollandske klub - dejligt at se, hvordan den ser ud - det var sen middag, da det var en af de dage, hvor det tog 1½ time at køre de 4-5 km fra kontoret og hjem

Fra balkonen var det dejligt for hundene at holde udkig, om man lige skulle gø enten af de 6 hunde på den anden side af vejen - eller af nogen af de mange der gik på vejen - her er det "skærsliberen" der kommer med cykelsliberen på ryggen


Der drikkes vand og kaffe - og ryges på balkonen - her tirsdag, hvor der var strejke og arbejd-hjemme for DS
Hvad det lige er, ham her transporterer står hen i det uvisse - måske hans og familiens bolig ..
hver anden dag kom disse 2, råbende "epullé" den forreste havde en håndfuld levende kyllinger hængende i venstre hånd - den anden en kurv på hovedet med kyllinger lagt i en ring . . .

tirsdag spiste vi frokost i den nordiske klub - lidt mere exclusiv - større pøl og også børnepøl
 
 skolen slutter kl. 14 - og snart derefter kørte cykel rickshaw'erne i en lang række børn og lærere hjem - en dag talte jeg 23!!

 Onsdag var sidste dag i Dhaka - og vi spiste kombineret frokost/middag i den hollandske klub, før vi kørte mod lufthavnen. Torsdag var modersmåldag (21. februar) og dermed helligdag - og dermed lang weekend - fredag er jo fridag der - så trafikken var extrem - men vi ankom i fin tid og DS fik fat i en, der kunne køre kufferter i den rigtige retning.
Vi blev dog yderst godt passet på af Gulf Air personale (de var da godt nok blevet elendige - den gratis hjemrejse, vi var stillet i udsigt var dog så som så, men totalt blev prisen på billetterne lidt billigere) Vi blev opgraderet til business class, blev fulgt til VIP loungen. Denne gang var business class virkelig klasse med menukort, hvor vi kunne vælge mellem 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter - og dertil vand eller the (!) - et selskab anført af en ældre mand i gråstribet kjole og med stok med guld, kom ind efter os og var meget utilfreds med, at vi sad på 2 af de forreste sæder - for der skulle de sidde - og han nærmest råbte: "do you know who I am????" - jo, det vidste de vist udmærket - en eller anden minister el. lign. - han og konen fik så de forreste pladser, medens de 2 andre blev placeret bag os - og så blev der eller brokket over dette og hint hele vejen - lyset blev slukket og vi sov det meste af vejen til Bahrain. Lige udenfor flyet blev vi så mødt af endnu en Gulf Air medarbejder, som viste os til VIP loungen . . . . .
 DET ÆNDRER DOG IKKE PÅ MIN BESLUTNING OM 
ALDRIG MERE AT REJSE MED GULF AIR
I flyet fra Bahrain til London sad vi dog atter på monkey class - men også her blev lyset slukket og alle sov . . . London var ikke noget problem: vi havde 3 timer, og der var fin skiltning til terminal 3, hvorfra SAS fløj til det kolde København.

Ingen kommentarer: