mandag den 18. marts 2013

fredag på Håndarbejdsmesse i Middelfart

 Suses Per havde tilbudt - helt af sig selv - enten at lave morgenmad eller aftensmad fredag - og som Peter Plys valgte vi alle "både-og" Desværre blev Connie kaldt på arbejde, men hun kørte først Bente til Sus - og vi fik morgenmad, før turen gik til Håndarbejdsmessen i tråd med tiden - i Middelfarthallen. Sus havde smurt sandwich som vi nød på tilskuerpladserne.
Som altid var der nok at se på - Bente investerede i Geilsk Trekantsområdet i dejligt rødt Bomuld/uld - jeg fik købt 2½ Addi rundpinde til Lene, så hun kan komme i gang med 2 strømper på een rundpind - 80 cm hos Geilsk - og 100 cm hos Karen Noe, som også havde det lækreste koboltblå uldgarn. I Garn-garagen har de fået bøger, det blev til  Annette Danielsens Strik med stumper -  Hos Bettekun fik jeg fat i Mariusheftet - og købte garn til pulsvarmere
Vi mødtes med andre Webstrikkere, Birte, Munkebo - Christa og Nelly samt Dana  
Over middag blev Connie endelig "sluppet løs" og kunne beundre sin egen udstilling af kniplerier - både egne og hendes kursisters.
Hjemme igen havde Per lavet dejlig kylling med lækker salat - og der blev hygget igennem - men ikke sent, for vi skulle jo på farten igen lørdag . . .

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
I've been trying for a while but I never seem to get there! Thank you

my web page: Www.Sellgold2Us.com

Anonym sagde ...

Howdy, I spotted your blog on http://lkannik.
blogspot.com/ at the same time as browsing for a corresponding topic,
your blog came up, it seems great. I've bookmarked it in my google book marks.

Here is my page ... moving and storage