fredag den 20. juli 2012

Gjorslev m.m.

 Vi nåede lige hjem onsdag før kl. 13, hvor gemalen skulle ringe til Gjorslev for at høre, om der var mulighed for at pigerne kunne se de 350 malkekøer på Gjorslev. Peter Henrik ville gerne samle en gruppe kl. 14 for rundvisning, så der var hurtig frokost - og så af sted igen.
 Det andet selskab var en del damer, der alle havde boet i Kina, og som mødtes stadig, også nu, hvor de boede hjemme i Danmark. Peter Henrik fortalte på engelsk om Gjorslev og viste os ind. Han spillede bl.a. Für Elise for os.
Billedet her er malet af Per Jørgensen, som også illustrerede de danske Harry Potter bøger - manden i forgrunden ligner i umiskendelig grad Peter Henrik Tesdorf. Besøg på Gjorslev er altid en oplevelse - og det var ikke mindst trappen ned - ikke lige den højde, jeg har det bedst med.

 Vi fik også den oplysning med, at Michela Petri flytter ind i Sydfløjen - og at Charlotte Blay skriver på en bog om spøgelser på Gjorslev.
Efter rundvisningen i slottet fik vi lov at gå en tur ud i parken - 



 Efter besøget kørte vi en tur ned til Gjorslev Bøgeskov - og gik lidt ud på molen - og et kig ind mod traktørstedet
En dejlig dag, fyldt med oplevelser - også for pigerne.

Torsdag formiddag afløste jeg atter i Kirkens Korshær Genbrugs Butik - og var hjemme i tide, for at pigerne kunne komme på rundvisning på Boeshøj kl. 15. Pigerne havde om formiddagen på opfordring vasket noget tøj - og plukket stikkelsbær.
Torsdag morgen kastede jeg håndklædet i ringen og bestilte en ny opvaskemaskine - atter Siemens - kunne leveres fredag formiddag - men den er besat: Gemalen til øreskylning 10.30, Nørregade kl. 12 - og Kirkens Korshær Genbrugs Butik kl. 13.30-17
- så forhåbentlig bliver det mandag formiddag, før vi kører pigerne videre til Fuglebjerg, hvor yderligere 2 uger venter. Først 2 uger i Vig, så 2 uger hos os og så Fuglebjerg . . . Forhåbentlig giver det dejlige points i deres uddannelse ;o)

8 kommentarer:

patch 9 sagde ...

Hvor er du en aktiv og travl dame. Det er der mange, som får glæde af, forhåbentlig også dig selv.
Hilsen Esther

Anonym sagde ...

www.blogger.com owner you are great

[url=http://luv-2-share-pics.tumblr.com]nude pics share[/url]

Anonym sagde ...

Best adult ppc

[url=http://www.youtube.com/watch?v=QdRWd3nJFjE]Best adult pay per click[/url]

Anonym sagde ...

Are you searching for [url=http://bbwroom.tumblr.com]BBW pics[/url] this blog is the right place for you!

Anonym sagde ...

I savor, cause I discovered just what I was looking for. You have ended my four day long hunt!
God Bless you man. Have a nice day. Bye

Feel free to surf to my weblog; cash for gold prices

Anonym sagde ...

This article will assist the internet people for setting up new webpage or even a weblog from start to end.


my web site :: sweet-book.x-arena.eu

Anonym sagde ...

Hello, I'm Jordan and I've recently started to get
involved with what you're posting about. I am not sure where you’re getting your information, but good job even so. I need to commit some time learning and understanding much more. Thanks for this: this is just what I was looking for for my search.

my weblog ... interatomic

Anonym sagde ...

I'm a writer from Centennial, United States just submitted this to a coworker who was doing a bit of research on this. And she actually ordered me lunch simply because I discovered it for her... lol. So allow me to paraphrase this.... Thanks for the food... But yeah, thanks for investing all that time to discuss this subject here on your blog.

Also visit my web blog - fashionglimpse.com