onsdag den 9. marts 2011

tiden flyver

og hurtigt er en uge gået . . . Lørdag var jeg alene på matriklen, så tiden blev udnyttet til at pudse flere vinduer - og der blev også syet lidt: en mønstret kjole og et par bukser, begge dele i hør fra Genbrugen, blev "slagtet" og skåret til en fremtidig taske
Søndag fik jeg adgang til køkkenet og lavede en yderst delikat karrysuppe med ferskner og rejer - uhm!!
Mandag morgen skinnede solen på de rimklædte taks- og gedeblads hække - og erantis og vintergækker er nu for alvor oppe
Jeg er normalt "Vestens Bedste" tirsdag formiddag - men mandag var fastelavn med udklædning og tøndeslagning i børnehaven - sjovt at se de forskellige udklædninger: Hekse, prinsesser, spidermænd, mavedanser, sommerfugl, politi, krokodille - ja selv manden med leen var der - og alle meget stolte . . . . Der blev kåret katteprins og kattekonge, og derefter var der forskellige konkurrencer: spise hhv. snørrebånd og negerboller med hænderne bag på ryggen m.m. Sidst på formiddagen mødtes både østen og vesten i midten og der var "Catwalk"

Mandag aften lagde jeg hus til gruppemøde i Sct.Georgs Gildet - emnet var denne gang frivilligt arbejde - 2011 er jo EU Frivillighedsår - det kom der en god diskussion ud af. Socialminister Bennedikte Kiær har udtalt, at det er målsætninger, at hver anden dansker skal være frivilligt engageret, når vi er fremme ved år 2020. De frivillige engagerer sig uden om fastlagte arbejdstidsregler og andre normer. Frivilligt arbejde kan ifølge Kirkens Korshær beskrives som ulønnet arbejde, der er med til at støtte mennesker, der har behov for hjælp.

Tirsdag var der StrikCafe om eftermiddagen, der var mange andre gæster end os - men som altid hyggeligt. Onsdag formiddag havde jeg møde herhjemme: Foreningen NORDEN arrangerer bustur lørdag den 7. maj til Frederiksborg Slot med guidet rundtur og frokost på Eleonora - forhåbentlig vil der blive tilstrækkeligt tilmeldinger, for det bliver en rigtig god tur!!

Ingen kommentarer: