onsdag den 30. marts 2011

Håndarbejdsmesse i Middelfart

Fredag morgen pakkede jeg bilen og kørte til Sus i Nr. Aaby - og vi kørte begge til Håndarbejdsmessen i Middelfart. Som sagt før, er det Danmarks bedste håndarbejdsmesse med massevis af butikker og udstillinger (og fristelser). Der er også diveres demonstrationer. Vi fik set Gittes demonstration af lineal, der bruges (og er nærmest uundværlig) til at skære buer i forskellige størrelser, hvilket vi kan se på den quilt, hun medbragte

Hos Bente Geil fik jeg udleveret garn til endnu en teststrikning - og brugte lidt af sommerlønnen til Skulderblad og - der blev lige tid til et møde med medlemmer af patchworkgruppen. Tillægsgevinsten ved messen er, at vi mødte utallige venner, vi ikke havde set længe - og det er jo ikke så ringe endda!!

Klokken blev næsten 17, før Sus og jeg kørte tilbage til Nr. Aaby, hvor Sus lavede dejlig lakse/spinat lasagne - og vi hyggede os om aftenen. Jeg havde fået lov at overnatte, så jeg medbragte mit sengetøj - og næste formiddag var en tur i Middelfart, før jeg satte kursen mod Fredericia og Dansk Patchwork Forenings Lokalgruppemøde, hvor jeg som bibliotikar har "mødepligt"

1 kommentar:

Lillemille sagde ...

Hej Liselotte
Glæder mig til at se de kasserede bøger.Jeg var lige ved at ringe til dig for at høre om du havde nogle.
Jeg købte også et "skulderblad" på håndarbejdsmessen i lørdags men jeg kan altså ikke finde ud af hvordan man starter.
For mig er opskriften helt volapyk.!!!!
Tager du din med næste gang til patchwork.
Kram Birthe