søndag den 20. marts 2011

søndagsudflugt

Søndag klokken 9 kom Lis til mig, og vi kørte først til Maria og derefter til Sanne - og så den lange vej ad motorvejen til Korsør og Hanne Wellendorph, som holdt åbent hus.
Garagen var blevet inddraget i boligen og i dagens anledning til butik med mange fristelser, hvoraf vi blev fristet af nogle . . . fra tilbygningen var der udsigt til haven - og hvilken misundelsesfuld orden overalt . . .
Vi havde medbragt en mellemmad, som blev indtaget i Hannes køkken sammen med kaffen - og vi hyggede os!
Turen hjem skulle ikke gå ad motorvejen - men min Magda - trafik/Tove - drillede, hun ville absolut tilbage til motorvejen - og så!! uvist hvordan kom vi lige forbi Hesede hovedgaard og Isabella Smith, hvor vi da måtte ind og kigge
ja - ja - vi nøjedes ikke med at kigge . . . jeg fik da købt frø til dusksalvie, både rosa og blå, der mangler lidt supplering i hortensiabedet.
Efter en kop gratis kaffe uden småkager gik turen hjemad forbi Gisselfeldt og Bregentved - dejlig tur - men så var konen da absolut også træt af at køre - men fyldt med oplevelser.
Mandag går turen atter mod Haslev, hvor Kirkens Korshær har regionsmøde fra kl. 10 - 15, så vækkeuret skal atter slåes til . . .

Ingen kommentarer: