søndag den 27. februar 2011

weekend med syning af gotlandske lammeskind

Også denne weekend bød på syning i lammeskind. Fredag aften startede med panik fra alle sider, og snart var alle maskiner besat, det betød, at jeg hjemme igen ca. kl. 23 gik i gang med at sy skindbelægninger på min vest - jeg nåede begge ærmer, men så var klokken også nærmest 2, før jeg kom i seng . . . .
I 1997 - kunne jeg se på mønstret - havde jeg tegnet et mønster af til sutsko/støvler, så mon ikke tiden var kommet til at få syet dem . . .
Med besvær fik jeg syet skind på alle kanter af min vest - og søndag kom der også "lukketøj" på.
Inspireret af Stinas mappe - med mappeskinne, hank og andet fancy - gik jeg søndag formiddag i gang med at konstruere et taskemønster. Den oprindelige plan var patchwork på forsiden - men nu blev det pelsskind overalt - og den er syet sammen. Så mangler blot foer og hank

- så må vi se, hvornår den så lige bliver færdig . . .
Jeg er igang med et topstykke i gråt Gotlandsk pelsuld - fredag vandt jeg mere garn - og lørdag strikkede jeg løs kun for at opdage, at jeg strikker topstykket i mellemgrå, men havde vundet mørkegrå - så "op med det!"
Nu har jeg så fået vundet mellemgråt, så hvis ikke der bliver sovet fjernsyn, så kan jeg strikke videre . . .

Albert ligger på sin yndlingsplads foran varmeren og ser "fjernsyn . . .

2 kommentarer:

Elisabeth Rød sagde ...

Hej jeg har læst om dine fine syninger i lammeskind, jeg er ved at købe symaskine måske du kan råde mig til hvilket mærke jeg skal kigge efter, til syning i rulam og måske også skind, på forhånd tak. Mvh. Elisabeth skriv gerne på min mail elisaroed@gmail.com

Elisabeth Rød sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.