søndag den 13. februar 2011

Revyperler - Jantelov - Vallø borgmester

Dagbladet lørdag bragte følgende læserbrev af Per Widstrup, turistforeningsformand i 80'erne:
Hvad f...... sker der på Stevns?
Da jeg åbner DAGBLADET onsdag 9. februar ser jeg til min skræk, at Rødvig-revyen flytter til Køge.
Nu må man vel i Kommunalbestyrelsen - visse medlemmer især - sidde med en uhyggeligt grim smag i munden. Det er simpelthen en skandale, at man ikke kan finde ud af, at få tingene ordnet, så der igen kan spilles revy i Rødvig.

Det er et stort tab.
Debatten har nu i flere måneder gået på decibel og meget andet godt, men det er som om, at blot man har et initiativ, skal det skydes ned.
Der har været flere kritiske røster omkring Tom Bang, men kan alle I kritikere gøre det bedre? Jeg kan ikke se, at den periode, der spilles, kan få folk helt ud af flippen, fordi der er for meget larm.
Jeg bor selv cirka fire kilometer fra Køge Torv, og hvordan tror I, at det har været i flere år at sidde ude i vores have, når der har været Køge Festuge? Ja, hvis vinden var rigtig, behøvede vi ikke tage til Køge Torv, for at høre musikken, og hvordan tror I, at borgerne, der bor på Køge Torv, har det?
Det er en kort periode, så få nu fingrene ud af røret, og lad være med at få fine fornemmelser. Vær nu lidt large. I overlever jo nok allesammen.

Det er endnu mere ærgerligt, at man på Stevns går glip af alle de turister, der ellers ikke ville være kommet - og hvad med de næringsdrivende? Det er dem, som I alle skal leve af.
Så kære kommunalbestyrelse med borgmesteren i spidsen, og som altid siger: "Vi skal nok finde en løsning til næste år":

Det er nu, at I skal op af hullerne og få tingene klaret.
*************************

tjaaa - kan det siges bedre?

Ingen kommentarer: