lørdag den 19. februar 2011

Fredag

Fredag havde jeg min sædvanlige eftermiddagsvagt i Kirkens Korshær Genbrugs Butik, vi lukkede kl. 17 - og 17.15 havde vi så generalforsamling i Centerhuset.
Formanden blev genvalgt - vi andre var ikke på valg i år. Festudvalget, der har fungeret siden butikkens start, ville gerne afløses - men det var så at sige umuligt at få valgt et nyt, på trods af at vi så ikke længere kan få kaffe og småkager til møderne - og der heller ikke vil blive arrangeret sommerudflugt.
Hjemme igen fik jeg så endelig denne pose færdig. Lene i Frederikssund syede sidste sæson på en quilt, hvor der var hurtig-firkanter - jeg fortalte, at det ville være en god idé straks at sy de afskårne trekanter sammen til et projekt
Resultatet blev, at alle trekanterne havnede på mit bord!! - selve yderstykket var forlængst syet sammen, men jeg havde lidt problemer med "håndtaget" - men nu er den færdig, og jeg har nået målet for "5 før 5", dvs. 5 færdige UFOer før 1/5. Det betyder, at jeg også i år sandsynligvis når flere . . . . der er jo længe til 1. maj - ???

1 kommentar:

Sølvi's blog sagde ...

Gratulerer med nået 5 før fem. Vesken din ble flott, kjekk måte å nytte de avskårne trekanter på