onsdag den 2. december 2009

Red Barnet juletombola

Red Barnet Køge Lokalforening har i mange år haft tradition for juletombola i Ølsemagle Brugs. Sidste år var der kommet ny uddeler, og han mente ikke, der var plads til tombolaen - og derfor måtte vi springe over i 2008.
I år havde vi fået lov til at stå i indgangen til REMA 1000 i Ølbycentret. Onsdag formiddag var vi så atter samlet hos Birgit i Herfølge og fik sat numre på gevinster og skrevet gevinstliste(kladde).
Vi har tidligere lånt nogle meget tunge og uhandige reoler i Rishøjhallen, men da vi nu i lokalforeningen har aktive damer, må vi tænke anderledes: Birgit havde en stigereol - og jeg havde et sammenklappeligt tapeser-bord - og det viste sig at fungere fint sammen med et rullebord fra REMA 1000. Birgit (med DH) og jeg ankom fredag kl. 10 - og jeg var meget overrasket over, hvor mange pladser på P-pladsen, der allerede var optaget :-)
Vi fik hurtigt sat tombolaen op og begyndte salget. Kl. 13.30 blev vi afløst - og jeg kom tilbage kl. 19 for at tage den sidste vagt også. Lørdag havde vi åbent fra 9-16. Salget var pænt, men naturligvist ikke så godt som i Ølsemagle Brugs, hvor de gennem årene havde vænnet sig til, at vi var der.

Ingen kommentarer: