søndag den 1. november 2009

- og lidt her fra matriklen

Mens vi boede på Boelshøj, fik vi hver dag Dagbladet smidt i indkørslen, og Diana fik lært at hente den, fra hun var helt lille.
Efter vi i 2001 flyttede her til Solbjerggaard, er alle aviser blevet lagt i en postkasse midt i byen - og der har jævnligt været for få aviser - i uge 43 var der ingen avis til os mandag - og heller ikke torsdag - så jeg skrev og foreslog, at nu - hvor vi efterhånden kun er 3, der modtager Dagbladet - måtte vi da kunne modtage avisen i indkørslen - avismanden kører trods alt forbi både hen til postkassen - og også på tilbagevejen - og det kunne vi!!!

Diana har ikke glemt at hente avis - og hun er så stolt :-) Naboens hund Dooley vil også hjælpe til . .

Forleden dag kom posten med endnu 3 bøger fra det amerikanske forlag Martingale/That Patchwork Place - til anmeldelse i Kludemagasinet. Jeg fik ikke flyttet kassen - og selv om den egentlig er for lille - har Albert også valgt den at ligge i . . .

På Lolland havde vi en gammel vin på Sydmuren - gammel, ja, for min far, der døde i 1982, hjalp min svigerfar med at plante den.

Da vi solgte gården og flyttede hertil, tog vi nogle stiklinger, 1 blev plantet ved køkkendøren (mod syd) - og 2 på den overdækkede terrasse - i år har de for første gang båret "rigtigt pænt"
Ingen kommentarer: