fredag den 5. juni 2009

Tøserunden, Køge - og Red Barnets tombola

Lørdag den 6. juni er der det årlige cykelløb i og omkring Køge - Tøserunden - og i den forbindelse har Red Barnet Køge lokalforening også i år en tombola på havnen.

Som altid har Birgit og Torill været i ca. 100 butikker med "tiggerbreve" - og der er modtaget overvældende mange og fine gevinster. Torsdag skulle de så sorteres, nummereres og skrives på gevinstliste. Det var overvældende, da vi ankom kl. 10, men Birgit havde allerede sorteret, så gevinsterne kunne "komme på rette hylde" - dvs. de mindste numre = de letteste gevinster på øverste hylde.

Gevinsterne stod nærmest i kø for at komme til - men efter ca. 3½ time var alt nummereret og pakket, klar til at blive kørt til Køge havn lørdag morgen. Vi håber nu på om ikke fint vejr - så dog tørvejr - også for de mange "tøser" der skal ud på cyklen!!

Red Barnet Køge lokalforening havde i marts existeret i 30 år og er mestendels en fundraising forening. Vi forsøger at øremærke de indsamlede penge, så de bliver sendt til en klub for større børn i nordvest Grønland - så vi håber på mange gæster - og et dejligt overskud.

Ingen kommentarer: