søndag den 4. maj 2008

Uge 18/2008

DS Søren ankom til Danmark fredag eftermiddag - det gjorde hans kuffert dog ikke!! - den var blevet borte enten i Dubai eller Düsseldorf. Heldigvis har han en forsikring, der gør, at han kan købe for op til kr. 5.000 - og når man skal have både tøj og toiletartikler til nogle dage, er det såmænd ikke så meget


Computertasken og posen med bøger og cigaretter faldt til jorden lige inden for døren og Søren fandt hurtigt ynglingshjørnet og fortsatte på den p.t. igangværende bog
- som om det ikke er 9 måneder, siden han sidst var hjemme :-)

Lørdag morgen gik turen så til din
Tøjmand, hvor han fik købt alt fra sokker til jakke - og derefter til Matas og Brugsen efter diverse toiletartikler - det værste at mangle - oplader til telefonen - måtte han dog køre helt til Køge efter - men intet er så galt, at det ikke er godt for noget, og han fik så konstateret, at han ikke har glemt at køre bil - På Maldiverne har han motorcykel til rådighed - ikke bil.


Søndag over middag kørte han mod Århus, hvor han skulle overnatte hos venner fra Skoldhøjkollegie-tiden - og mandag morgen kører han så videre til Hotel Fønix, Aalborg for møder hele ugen.

Kort tid efter, Søren var kørt,

ringede de fra Bagagen - og fortalte, at kufferten var fundet og bliver kørt ud i løbet af mandagen - det bliver så til Aalborg. Det var en lettelse med den oplysningen, for Søren havde en del af værdi i kufferten - men nu har han da lært at have den slags i håndbagagen.

Week-end'en bød på fantastisk vejr, så Gert fik afprøvet sin nye havetraktor - og græsset er efter week-end'en nytrimmet overalt.
I ugens løb er køkkenhaven blevet "sat til" der er adskillige kartoffelrækker og derudover er der sået dild, fin pluksalat,
radiser, vintergulerødder og spinat - og der er sat skalotteløg, rødløg og zitarløg

Det er bare med at glæde sig over den "rene" køkkenhave - erfaringen siger, at det længe ikke varer, før ukrudtet nærmest exploderer op.

Lammene forsømmer ikke en lejlighed til at få sig en tår mælk - nu varer det ikke længe, før de er så store, at de nærmest løfter deres mor op, når det sker.
Ingen tvivl om, at de også nød det dejlige vejr og det saftige græs på marken.

Halstørklædet i Gotlandsgarn til Gert er blevet færdigt, nu hvor vi har fået forår/sommer - men så er det jo klar til næste vinter.

SuperKarlas Ønskekappe er efter besværlighederne med firkant 15 nu blevet forøget med både nr 16 og 17, så det går støt fremad.

2 kommentarer:

Wenche sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Wenche sagde ...

Et lykkelig brudepar og flotte bilder. Det var synd med kofferten, men det viktigste kom da med :)