søndag den 25. maj 2008

Gud mildner luften for de klippede får

- og vore får blev klippet i går, lørdag. Da endelig fåreklipperne ankom - gik det hurtigt, og i løbet af ½ time var alle nyklippede, og så begyndte den sædvanlige larm, idet lammene øjensynlig ikke kan kende deres mødre uden uld :-)

Fårene har efterhånden vænnet sig til at komme ind hver aften - og Ludvig, hvis søster ræven tog, er mere end kærlig - her er han forrest ved lågen - og det må være spisetid, når "hende-der" er her!! - Det er dog ialdrig en god idé at kæle med et vædderlam - men ham her bliver jo blot et meget fint skind til efteråretEfter regnen vælter det op i køkkenhaven - kartoflerne til venstre er langt fremme - og det er også de øvrige produkter. DH har hørt mig sige så mange gange, at blot 1 time daglig lugning vil hjælpe - og han har faktisk i år været derude med roehakkeren flere gange.


Selvom lupiner siges at være det mest pågroende, man kan tænke sig, så har det kostet mig meget arbejde at få dem til at gro her på Solbjerggaard. Men nu står de i det "bageste hegn" ud mod fårefold og køkkenhave - og er de ikke bare dejlige disse blå lupiner?

Ingen kommentarer: