fredag den 6. april 2012

Før påske strik-in

Søndag blev en lang dag. Først kørte vi til Holmegaard for at hente skind fra garvning. Det plejer at foregå her på matriklen, og gemalen har hygget sig de 2 dage om året: i november med indlevering af uld og skind - og marts, når skindene kom tilbage og skulle udleveres til medlemmerne af Klub Øst i Gotlandsforeningen - men nu er der kommet ny formand, og han vil have det derhjemme - længere ude end Lars Tyndskids mark.
Efter afhentning kørte vi til Bilka i Næstved og fik købt læggekartofler og løg - og var hjemme igen lidt over middag. Så gik jeg i gang med at pakke tøj, sengetøj - og ikke mindst mange forskellige strikketøjer . . .
Gemalen mente, at når jeg alligevel skulle til Vestfyn - så kunne jeg lige køre forbi sommerhuset på Nordfyn (!) - det betød en køretur på 3½ time!! Sommerhuset var kommet fint igennem vinteren - der var som vanligt faldet puds ned fra loftet - men det er vi jo vant til.
Jeg ankom til Basselund kl. 18 - og Sus kom lidt efter. Jørgen serverede flæskesteg med sovs, kartofler og rødkål - lækkert! og så blev der i den grad strikket igennem. Sus havde sendt Per til Garniture efter Annette Danielsens nyeste udgave Sommerstrik - og det tog kun en strikkeprøves tid at få startet på Gåseøje - i koboltblåt merceriseret bomuld - købt på tilbud i juli, hvor jeg lå med benet oppe. Mandag kom Bente - og de 3 fik tid at gå med at kigge på de 2 store poser løse opskrifter, jeg havde medbragt. (En dame har haft strikbutik i Glostrup - og havde indleveret dem på Store-Heddinge Bibliotek - fin tanke!!
Connie fik strikket denne lækre ugle kjole færdig og syet perler på som øjne - Jeg er så heldig, at hun kun fik brugt halvdelen af garnet - så nu får jeg også lov at strikke en mage ve' - dejligt, at der er flere små piger i Connies familie ;o)
Tirsdag var det så slut, men vi kørte alle 3 til det nye, store IKEA i Odense - det var da absolut en oplevelse - også, at vi spiste frokost - svenske køtbuller med kartoffelmos - og derefter chokoladebudding. Turen hjem gik nogenlunde smertefrit - og det var en træt kone, som atter nåede matriklen ca. 15.30 - og dagen var ikke forbi endnu, for jeg kunne lige nå den sidste time i StrikCaféen - og også spisningen - hver første tirsdag i måneden - dejlig lammeskank med grove grøntsager - ums ;o)

1 kommentar:

Merete sagde ...

Hold da op hvor har I hygget jer. Altid dejligt med sådan nogen dage