tirsdag den 28. februar 2012

"hverdag" i Dhaka

Lejligheden ligger på 3. sal i Gulshan Society. Ledninger til internet o.lign. ser ordentlige ud her i forhold til mange andre steder i Dhaka. Alle huse har vagter og/eller høje mure og låste porte
På den ene side af huset ligger Qatar Embassy - og på den anden har et hus været under opførelse de sidste 2 år, det betyder en del støj - og ikke mindst om natten, hvor lastbiler leveret sten o.lign.
Dagene startede med alarm kl. 6.30 for vores vedkommende. DS var oppe allerede ca. 6 og gik 45 minutter med hundene. Pigen kom hver dag klokken 7. Når DS kom hjem var der kaffe på altanen
Vi havde eget værelst med badeværelse - og hertil også altanen. Dette smukke sengetæppe er håndbroderet ude i landsbyerne - og om få år vil det ikke være til at skaffe, for der er - som i Danmark for 100 år siden - stor vandring fra land til by. Officielt er der 13 mill indbyggere i Dhaka - men tallet ligger nok nærmere 20 mill, idet mange har 2 adresser - en adresse i deres landsby - og en i Dhaka. Vi var der i blomstersæsonen, og vi nød udsigten fra altanen til diverse blomstrende buske.
Hundene har naturligvis deres egen kinesiske sofa (6 hynder), men må ligge alle steder.


Kontoret er kombineret med motionsrum - bl.a. løbebånd, som jeg benyttede. Vi holdt juleaften, mens vi var der. Jeg havde medbragt alle remedier til Ris a la Manden (inkl. mandelgave = Svikmøllen)
DS havde købt en and, som viste sig at have både hoved, næb og fødder. Der er gaskomfur - med ovn, som de ikke bruger, så det var lidt af en udfordring - men anden blev god - og ligeså den brune sovs - og nye kartofler ;o)
Rickshaw er forbudt i Indien og Sri Lanka - men her tilladt - dog ikke på de større veje - og vi så adskillige variationer - bl.a. denne skralde"vogn", som kom hver dag efter diverse affald.
I soveværelset var der lige plads til bryllupsquilten, jeg syede efter brylluppet i Sri Lanka 080808

1 kommentar:

Anonym sagde ...

The other day, while I waas at work, my cousin stole my apple ipad and tested too
see if it can survive a twenty ffive foot drop, just so she can be a youtube sensation.My apple ipad is now broken andd she has 83
views. I know this is completely off topic
but I had to share it with someone!

Also viit my webpage: 188bet asia