torsdag den 2. oktober 2008

2008 Strikkefestival i Silkeborg

Den forløbne weekend var der inviteret til den årlige strikkefestival - i år på Silkeborg vandrerhjem - et utroligt dejligt sted - og sikken mad (det var en to kilo week-end). Selvom jeg forsøgte at holde igen, så var der jo så meget og så lækkert hele tiden, at det var umuligt.Anita og jeg mødtes i Slagelse hos Vivi og kørte sammen derover.

Jeg kom på 4-sengs værelse med 3 andre fra Sjælland - Lis W er en kammerat, som jeg gerne sover sammen med igen - hun tog uopfordret en overkøje :-) - derudover var det Susanne Arndal samt nyeste medlem på webstriklisten, Lidka Østerby

Fredag aften var vi en flok, der sneg os til TV-stuen for at se vild med dans - og derefter fik jeg strikket en del på min vest fra "Strik for din syge moster" - hulmønster i selskab kan dog ikke anbefales.

Lørdag morgen efter den overdådige morgenbuffet var vi en del, der gik en tur op i Silkeborg by. Der var torvedag med bl.a. 2, der solgte garn, hvoraf den ene solgte opskrifter - en del kom med mig. Vi besøgte også 2 garnbutikker, men med det store og spændende udvalg, der var på festivalen, blev der ikke købt meget.
Lørdag eftermiddag var der workshops, der startede med 20 minuters mellemrum - det var vildt stressende, for man skal jo ikke gerne gå glip af noget, og når nu ens forslag bliver efterkommet så .....
14,00 hækling af Queen Anne tørklæde ved Tina R - spændende, men det bliver meget smalt
14,20 Spinde på håndten Heidi B og Dorthe H

Det var spændende og godt at komme i gang.

Kl. 15 var der dobbeltstrikning med Bente T - også en sjov teknik at "lære" og kl. 15,40 montering med Anne S

derudover var der 14,40 FreeForm med Birthe P og 15,20 strikning på rundpinde.
Lørdag aften hyggede jeg mig med at lave maskemarkører - 14 blev det til ialt - dejligt!

1 kommentar:

Kate sagde ...

Hej Liselotte
Det ser ud til du har haft en ritig hyggelig week-end. Flotte markører du har lavet.
Kate