onsdag den 27. februar 2013

Dhaka Bangladesh - igen i år

Jan fik bilen med hjem til Faxe onsdag aften og ankom her til matriklen torsdag morgen den 31. januar kl. 8.10. Vi fik kufferterne læsset. På anbefaling af DS havde jeg denne gang booket med Gulf Air (mestendels fordi vi så kunne have 30 kg med hver - og DS havde sendt en laaaang ønskeliste ;o)  )
Der havde været en del problemer ifm. bookingen, bl.a. flyver Gulf Air sidste gang direkte Bahrain/København den 4. februar, så vi havde fået et extra stop på hjemvejen i London (= extra 5 timers rejse). Problemfri indcheck - boarding card til begge fly. Jeg fik købt tobak til gemalen og Rød Aalborg til sønnen. Turen til Bahrain tog godt 6 timer, så gemalen for direkte i rygerummet! Vi havde 7 timers ventetid (hvad gør man ikke for at spare penge), men det viste sig så også, at dem fik vi brug for!! 2 mænd fra Gulf Air kontaktede os, "vi havde ikke betalt for billetterne" - hvordan kunne vi så tjekke ind uden problemer ? - tja, de havde returneret vores betaling . . . . . (efterfølgende fik vi den forklaring, at det tager 3 uger at overføre (!!), så de var ikke kommet på vores konto, før vi rejste. Vi fik besked om, at vi kunne vælge at blive interneret - og sendt hjem igen til København - eller betale for nye billetter, hvilket betød, at i stedet for at betale de oprindelige kr. 12.378 - skulle vi nu betale mere end 20.000 smart!!
Efter, at de havde råbt os ind i hovedet og gjort os helt tummelumske - blev vi ført til VIP-loungen, fik vand, kaffe og sandwich - og de rendte frem og tilbage med VISA-kortet, som heldigvis har et maximum - så vi kunne betale for rejsen til Dhaka - samt retur fra London til København - og fik besked om at kontakte Gulf Air, Dhaka.
 Da vi gik om bord på flyet, var vi opgraderet til business class - og fik udleveret et kort med mailadresse på customer-service - det virkede, som om nogen havde fået kolde fødder!!
VI REJSER ALDRIG MERE MED GULF AIR!!!
OG KAN HELLER IKKE ANBEFALE ANDRE AT GØRE DET!!!!!
Vi landede i Dhaka fredag den 1. februar kl. 10, immigration og Visa on arrival (2xUSD 50 + 1) - dog kun een indgang, så vi må betale igen, når vi kommer retur fra Calcuta. Den ene kuffert kom som den første - den anden måtte vi vente 1 time på - og selv finde udenfor - som om kufferter skulle være vanskelige at finde her, hvor de fleste indpakker deres ting i store bylter ;o) Hjemme ventede DIL med morgenmad, og dagen gik med udpakning og afslapning. Til frokost fik vi dejlig blomkål/broccoli suppe. DS havde taget fri fredag (normal muslimsk fridag), lørdag og søndag. På ønskesedlen var Matador serien - vi så de 2 første episoder om aftenen.

Ingen kommentarer: