tirsdag den 15. januar 2013

SøndagsPatchwork

Søndag den 13. januar var der for 2. gang Søndags Patchwork i Lille-Heddinge Forsamlingshus. Vi havde udvidet "åbnings"tiden til fra kl. 10 til 21. Denne gang var der også mulighed for at bestille smørrebrød til 12 kr./stk., hvilket de fleste atter benyttede sig af
Der er 2 rum i forsamlingshuset - og det mindre bruges som "spisestue" samt til at samle quilts på, ligesom der var demonstration af computerprogrammer, EQ samt Dear Jane der. Om aftenen kunne der bestilles Mørbradgryde med ris til 60 kr.
Bordene var sat op som første gang med 1 stort til håndsyning og til symaskinerne delte 2 et bord - det fungerer fint. Birthe og jeg er dog enige om, at maximum deltagere må være 35. Første gang var 32 tilmeldte - denne gang 33.
Birthe og jeg har også talt om en eventuel underviser - men deltagerne er så forskellige, og egentlig er det dejligt ikke at skulle startet endnu et projekt.
Hanne var i gang med et gravhundeprojekt. Filippa bl.a. en applikations/stitchery quilt
- Sanne fik samlet sin bali quilttop.
Maria blev færdig med Quilten til Agnes - og nåede langt med quiltingen.
Og "hende selv" fik syet strimler sammen til kanter til Disappearing 9-patch, fik tilskåret og syet kant på "elefant"taskerne samt syet videre på My Blue Heaven.
Vi havde sat lukketiden til kl. 21 - men de fleste var rejst hjemad kl. 20 - så "åbningstiden" næste gang bliver kl. 10-20 - søndag den 14. april 2013.
Dejligt med endnu en hel dag, hvor der bare "syes igennem"

Ingen kommentarer: