onsdag den 28. november 2012

sommerhus - lukket for vinteren


Torsdag havde jeg åbne/lukke vagt i Café Stevnen - og da de "lovede" sne i næste uge, blev fredagen den dag, vi endelig fik mulighed for at køre til sommerhuset og lukke det for vinteren. Vi kørte hjemmefra kl. 10 og var først i Matas efter Kalciumclorid - de kalder det fugtfjerner - men fugten fjernes ikke - flyttes kun ned i spanden under ;o) Vi var ved sommerhuset kl. 12.30, Gemalen bar havemøblerne ned i garagen og fik alt "sat op", så intet bliver beskadiget, når vandet stiger til foråret.
Jeg samlede sengelinned, håndklæder m. m. - og alle pelargonierne. Vi havde en rugbrødsmad med - og til slut blev vandet tappet af og salt hældt i toilettet.
På vejen hjem var vi forbi kirkegården i Odense med en krans - og derefter til Føtex, hvor jeg havde aftalt at mødes med Sus, som skulle have en pose med garn til Anja og strømper til Anjas Linette, som hun skulle bringe videre til Egernsund. Vi havde aftalt kl. 16 - vi var der kl. 15, så det blev for een gangs skyld til en tur ned ad Vestergade og Kongensgade (hvor jeg var heldig at få et par Rohde hjemmesko - heldigvis bruger jeg "normalstørrelse" og kan købe til halv pris!) -
Hjemturen foregik i regn og mørke, og vi ankom til matriklen lidt efter kl. 19
- lige i tide til at kunne sove TV.

1 kommentar:

Anja sagde ...

Det er jo trist syntes jeg når vi pakker ned for vinteren.
Glæder mig til engang igen at besøge dit sommerhus. Det var så hyggeligt og UDSIGTEN.
Lisette glæder sig til Froggy sokker..Og jeg glæder mig til garn som bliver leveret den 8. december.
KH Anja