mandag den 12. november 2012

Bryllupsdag

Den 9. november 1968 var der bryllup i Havnekirken, Rødby - med efterfølgende fest på Danhotel i Rødby
Først på ugen tømte gemalen sparegrisen og bestilte en buket, som han hentede fredag formiddag - skønne hvide og lyserøde roser ;o)

Eftermiddagen var hyggelig: jeg var inviteret til "Bedstedag" i "min" børnehave og var oven i købet heldig, at Andreas ingen bedster havde med - så jeg kunne lige bruges som reserve ;o)
Der var et usædvanligt højt støjniveau fra alle bedsterne . . . . .
I "Vest" - nu omdøbt til Blå stue - var der mulighed for at klippe klistre - og Andreas var meget interesseret i glimmer - så der kom nærmest glimmer overalt . . . .
I Midten var der servering af kaffe, saft, pebernødder samt æbler og mandariner - især pebernødderne havde en nærmest magnetisk kraft ;o)
I Øst - nu grøn stue - var der mulighed for at lave juledekorationer - der var alt til faget henhørende: træplader med søm, ler, lys, gran, kogler, bånd - det hele bar præg af et stort forarbejde af de alt for få pædagoger - så tak for det!

Vi sluttede med at gå udenfor og stå omkring juletræet og synge - 3 sange blev det til - og til sidst løb børnene omkring og sang "nu er det jul igen"
 Hyggeligt, næsten at være bedste ;o)

Ingen kommentarer: