mandag den 15. oktober 2012

Strik-in i Basselund

 Torsdag blev bilen pakket, og da jeg havde låst op i Café Stevnen og været der lidt, kørte jeg hjem, spiste aftensmad - og så gik turen mod Fyn og Basselund. Jeg havde regnet med, at jeg ville nå frem i nogenlunde dagslys, men klokken 20 er det meget mørkt på de små veje frem til Basselund, hvor Connie bor. Huset var fyldt med kniplere - så nu kan jeg fortælle, at jeg har været til kniplekursus ;o)
Fredag morgen ankom også Anja og Sus, og så blev der strikket igennem. Til strikkefestivallen havde Anja besøgt Garniture i Middelfart (de gav 15% på alt garn til deltagerne, så hun investerede i strømpegarn - lækkert Cash Sock fra Gepard - 6% Cashmere, 69% uld og 25% acryl - og uden jeg gjorde noget særligt, så endte det i min strømpestrikketaske. Strømperne blev færdige - og taget i brug. Jeg havde medbragt en del opskrifter - mangler trøjer, og ville strikke noget med snoninger, så der blev lavet strikkeprøver, slået op til en trøje - og ikke mindst blev Gåseøje fra Annette Danielsens Sommerstrik "slagtet" - ærgerligt, men den var trods alt for nedringet - nu må vi se, om jeg får strikket den igen eller . . . .
Som altid var Sus behjælpelig med råd og vejledning - og dejligt med en hygge-strikkedag i det Vestfynske. Sus kørte hjem ved 16-tiden - jeg ved 17.30-tiden - og jeg nåede den hjemlige matrikel lidt før klokken 20, hvorefter jeg sov Vild med Dans . . . .

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Its such as you read my mind! You appear to grasp so much about this, like
you wrote the book in it or something. I feel that you just
could do with some p.c. to force the message house a little bit, but other than that, this is great blog.
A great read. I will definitely be back.

Have a look at my webpage: www.sellgold2us.com

Anonym sagde ...

Hi there to every one, it's actually a good for me to pay a quick visit this web site, it consists of valuable Information.

Also visit my web page ... ugr.es

Anonym sagde ...

I came across this site on http://lkannik.blogspot.com/ and if
I can I want to suggest to you some useful things or ideas.
Perhaps you can write your next articles pointing to these ideas.
I want to read more things about what you're talking about.

Feel free to visit my web site :: 74018